Trouwen

 

Trouwfotografie

 

Jouw trouwdag vastgelegd precies zoals het is. Op documentaire wijze, van sfeer tot detail, van aankleden tot avondfeest en alle mooie momenten daar tussenin.

 

Hoe ga ik te werk?

Jullie zijn op zoek naar een fotograaf voor jullie trouwdag en zijn op mijn website terecht gekomen. Leuk! De eerste goede stap 😉 Wanneer jullie straks een indruk hebben van mijn werk en werkwijze en daar enthousiast over zijn is het tijd om een kennismaking in te plannen. Afhankelijk van de afstand vindt deze bij jullie thuis, bij mij thuis of online plaats. Zo zullen jullie een beter beeld van mij krijgen en ik van jullie. Nog steeds enthousiast en klaar om mij te boeken? Yes! Leuk! Ik maak een klantportaal voor jullie aan. Hier staan jullie gegevens en hier vinden jullie na de reportage ook jullie foto’s in een persoonlijke galerie.

 

 

Documentair vastgelegd:

Zoals je misschien al terug hebt gelezen op mijn website ben ik een echte documentair fotograaf. Ik hou niet van dingen in scene zetten en ik leg graag dát vast wat gebeurt. Dat wat echt is. Het aankleden / klaarmaken, de ‘first look’, de ceremonie, het proosten, de gezelligheid, jullie gasten, de traantjes, de blijdschap, alles wat voorbij komt op jullie dag. Ik richt me deze dag niet alleen op jullie, maar zeker ook op alle mensen die deze dag met jullie vieren. Zodat jullie naderhand terug zien hoe fijn en gezellig iedereen het gehad heeft. Want daar ligt mijn focus, op iedereen die voor jullie belangrijk is. Uiteraard wil ik best ook een klein uurtje vrij maken om wat geposeerde foto’s van jullie te maken, maar dit moet niet jullie hoofddoel zijn van de reportage. Is dat het wel, dan denk ik dat jullie beter zullen klikken met een andere fotograaf welke zijn of haar focus wel vooral daarop legt.
Ik blend makkelijk tussen de gasten en kan ook goed met kinderen. Op deze manier komt jong tot oud perfect tot z’n recht. Jullie hoeven alleen maar te genieten. Ik zorg ervoor dat jullie ook kunnen nágenieten!

 

 

Na de trouwdag:

De dag is voorbij gevlogen, je wordt wakker en denkt meteen ‘het zit er helaas al weer op’. Hoe tof is het dan om al diezelfde dag* een preview te krijgen?! Meteen weer even terug naar de dag van gisteren, dingen zien die je niet meegekregen hebt, foto’s om te delen met familie en vrienden. Ik heb namelijk bij thuiskomst de foto’s meteen veilig gesteld en ben meteen aan de slag gegaan voor jullie. Een kleine teaser waar je de komende dagen/weken naar kunt kijken, totdat de rest klaar is. Een reportage wordt binnen 4 weken geleverd door ze in jullie persoonlijke galerie te zetten in jullie klantportaal. Vanuit hier kun je de foto’s downloaden en vanaf hier geef je ook meteen heel gemakkelijk aan welke foto’s je in het album wilt. Want jullie album moet natuurlijk helemaal naar jullie wens gemaakt worden met jullie persoonlijke favoriete foto’s!

*tenzij ik de dag erna een andere reportage heb, dan kan de preview een dag opschuiven.

 

 

Gebruik foto’s:

Wanneer jullie niet willen dat ik de foto’s deel op Social media, website of reclame doeleinden, geef dit dan voor de reportage aan. Ik zal altijd respectvol met jullie keuze omgaan. Wanneer ik niets hierover hor ga ik er van uit dat de foto’s gewoon gedeeld mogen worden.

Nog even een paar snelle puntjes op een rij

  • Rayke fotografie is gevestigd in Winterswijk en werkt voor bruiloften in vrijwel heel Nederland.
  • Vanaf 6 uur aaneengesloten fotografie
  • Extra uren bij te boeken
 Investering: 

v.a €1295,- Kijk hieronder voor de drie verschillende pakket mogelijkheden.

 

 

Extra

Wanneer je jullie trouwdag graag in een luxe album gebundeld ziet is dit pakket een prachtige optie.
Je ontvangt een mooi 20x20cm album met 30 pagina's, goed voor z'n 60/75 foto's. Welke foto's je erin wilt hebben beslis jij natuurlijk zelf.
Investering: €1545,-

Inclusief:

Kennismaking


6 uur fotografie


Alle door mij geselecteerde en bewerkte foto’s, minimaal 250 beelden


Preview binnen 24 uur


Luxe album 20x20cm met 30 pagina’s inclusief namen+trouwdatum op cover d.m.v. embossing


Album-verzendkosten

Bijkomende kosten:

Reiskosten vanaf 10km van Winterswijk a 35ct/km
Eventuele parkeerkosten

Optioneel:

Extra uren fotografie a €150,- p/u

Ik wil een kennismaking

Compleet

Wanneer een mini-album het beste bij jullie past is dit pakket jullie beste keus. Jullie kiezen zelf de mooiste 12 foto's uit voor in het mini-album.

 

Investering: €1295,-

Inclusief:

Kennismaking


6 uur fotografie


Alle door mij geselecteerde en bewerkte foto’s, minimaal 250 beelden


Mini-album 15x15cm 12 pagina’s


Preview binnen 24 uur

Bijkomende kosten:

Reiskosten vanaf 10km van Winterswijk a 35ct/km
Eventuele parkeerkosten
Album-verzendkosten a €10

Optioneel:

Extra uren fotografie a €150 p/u

Ik wil een kennismaking

Luxe

Willen jullie pure luxe, kies dan voor dit pakket met een prachtig groot luxe album van 25x25cm met 40 pagina's.
In dit album passen zo'n 90/100 foto's welke jullie uiteraard zelf uit mogen kiezen. Een perfect pakket als je het mooiste van het mooiste wilt.
Investering: €1745,-

Inclusief:

Kennismaking


6 uur fotografie


Alle door mij geselecteerde en bewerkte foto’s, minimaal 250 beelden


Luxe album 25x25cm met 40 pagina’s inclusief namen+trouwdatum op cover d.m.v. embossing


Preview binnen 24 uur


Album verzendkosten

Bijkomende kosten:

Reiskosten vanaf 10km van Winterswijk a 35ct/km
Eventuele parkeerkosten

Optioneel:

Extra uren fotografie a €150 p/u

Ik wil een kennismaking