Studio minisessie

Rayke geboortefotografieStudio minisessie

Studio minisessie.

Wil jij een paar mooie foto’s van je kindje(s)? Dan kun je nu bij Rayke terecht in de thuisstudio.

Door middel van een minisessie houden we de reportage leuk, kort en krachtig. De spanningsboog van kinderen is soms wat kort, en daarom kies ik ervoor om uitsluitend hiermee te werken. Betekent dit dan dat er tijdsdruk achter zit? Nee! Absoluut niet. Ik plan voldoende tijd in, zodat we ook rustig de tijd hebben mocht het niet meteen lukken. Baby’s hebben vaak nog hun eigen ritme, hebben soms wat eerder voeding nodig dan je eerst dacht of moeten even verschoont worden tussendoor. Dat is allemaal geen probleem. Ik heb geduld en ben heel relaxt.

Voor de afwisseling is het fijn als je kindje in ieder geval al op zijn buik kan liggen en zijn hoofdje goed op kan tillen. Kan je kindje dit nog niet, en wil je toch graag komen, dan kan dat wel, maar dan zal er wel minder variatie in de foto’s zitten. Tijdens de reportage gebruik je eigen kleding, ik heb geen setjes hier thuis liggen. Verder doe ik ook geen newborn posing (pasgeboren baby’s in verschillende posities leggen en wrappen)
Uiteraard mag je een extra setje kleding mee nemen zodat je nog variatie hebt wat kleding betreft. Ik adviseer ook juist om dit te doen als je met een kindje komt tot 1 jaar.

Ik werk in de studio op de ma/di/do tussen 9.00 uur en 14.00 uur en op de wo/vr tussen 9.00 uur en 11.00 uur.
Wil je in het weekend komen of op een ander tijdstip, dan kan dit in overleg en met een toeslag van €15,00. Op zondag reken ik een toeslag van €25,00.

Lijkt het jou leuk om bij in de studio te komen? Neem dan contact met mij op