Mitz – Geboortefotograaf Didam

Rayke geboortefotografiegeboorteverhalenMitz – Geboortefotograaf Didam

Mitz – Geboortefotograaf Didam

Geboortefotograaf Didam

25 juli ging ik ’s avonds bepakt en bezakt weg naar mijn afspraak, want het kon zomaar zijn dat ik opgeroepen zou worden voor een bevalling. Dit gebeurde ook, rond 22.30u kreeg ik bericht dat ik wel weg mocht rijden. Nog grappiger was hetgeen dat ze er bij schreef: “ik ga waarschijnlijk in bad bevallen”.. Ik werd er blij van, maar moest stiekem ook een beetje lachen, want nog maar een paar dagen ervoor grapten we er nog over toen ze buiten ter verkoeling een badje aan het opzetten was en mij een foto stuurde. In bad bevallen was nou niet bepaald haar wens of ideaalbeeld, dat dit nu toch ging gebeuren vond ik wel grappig. Maar vooral heel gaaf!

Een tijdje na mijn aankomst werd het bad in een mum van tijd opgezet en gevuld en werden de vliezen gebroken. We (de verloskundige, zijn stagiaire en ik) lieten de ouders even alleen. De sfeer was erg ontspannen en fijn. Na verloop van tijd werden de weeën heviger en werd ook de kraamzorg gebeld. Papa en mama waren een heel goed team samen, in bad was toch best aangenaam!

Rond een uur of 6.00 mocht mama beginnen met persen en iets meer dan een half uur later werd de kleine jongen geboren! Het was zo mooi, zijn oogjes al open in het water, kijkend naar papa en mama (de foto heb ik voor op internet bijgesneden, in verband met privacy) Wauw! Ik hou van badbevallingen! Ik blijf nog een tijdje om foto’s te maken van de eerste uurtjes en vertrek rond 9.30u weer richtig huis.

Een lange maar oh zo bijzondere nacht! Qua licht ben ik altijd blij met een bevalling overdag, maar qua sfeer is zo’n nacht bevalling ook wel heel erg mooi en bijzonder. Ik mag een paar foto’s met jullie delen, en dat doe ik dan natuurlijk maar al te graag!

Om privacy redenen heb ik geen namen genoemd. Oh en wat ik natuurlijk ook onwijs leuk vond: ik mocht de kleine jongen nog even vasthouden! Dat blijft zo bijzonder!