Marylin | Geboortefotograaf Doetinchem | Keizersnee

Rayke geboortefotografiegeboorteverhalenMarylin | Geboortefotograaf Doetinchem | Keizersnee

Marylin | Geboortefotograaf Doetinchem | Keizersnee

Geboortefotograaf Doetinchem

Op 20 juni staat de sectio van Sharita gepland. Ze heeft mij gevraagd of ik wederom de geboorte van hun kindje vast wil leggen, en dat wil ik natuurlijk super graag. 16 maand geleden legde ik de geboorte van Ferline ook al vast. Deze duurde heel lang en liep uit op een keizersnee. Ik kwam toen net op het moment dat dat besloten was en ik kreeg al vrij snel te horen dat ik mee mocht de OK op. Dit keer mocht ik ook weer mee. Sherita en Daniel moeten zich om zeven uur melden op de afdeling, de keizersnede staat om 8.30 uur op het schema. We spreken af dat ik er rond 7 uur / 7.30 uur ben. We kletsen en lachen in de tijd dat we moeten wachten, en hierdoor is Sharita best relaxt. De tijd is inmiddels al naar een wat later tijdstip verzet, maar dat is niet erg, want Ferline komt samen met de vriendin van Sharita ook nog even langs, wat natuurlijk heel fijn is. Zodra we naar de OK lopen slaan de zenuwen toch een beetje toe. Gelukkig verlopen de voorbereidingen best heel vlot. Als Daniel en ik opgehaald worden gaat Daniel bij Sharita zitten en ik ga nar mijn plekje toe. We hadden vooraf met het OK-team afgesproken dat ik wederom vanaf het kamertje zou fotograferen waar de kinderarts ook de kleine na zou kijken, mocht dit nodig zijn. Deze kamer zit vast aan de OK zelf, en het voelt dus alsof ik in dezelfde ruimte ben. Ik ben heel blij dat ze de ouders de kans geven om het zo vast te laten leggen door mij. Maar wanneer de kleine uit de buik gehaald wordt, begeleid iemand van het team mij naar een plek pal naast Sharita, wauw! Ik kan hierdoor een prachtige foto maken van het moment dat de kleine eruit komt. Zo gaaf en bijzonder! Een prachtig meisje is geboren, Marylin. Ze wordt heel even aangelegd, maar Sharita voelt zich niet lekker. De verdoving zit waarschijnlijk iets te hoog. Marylin gaat naar papa en er wordt besloten dat wij alvast terug naar de kamer gaan, Sharita heeft waarschijnlijk iets meer tijd nodig om bij te komen. Het lijkt best lang te duren voordat ze weer terug is op de kamer, maar ze voelt zich dan best goed. Intussen heeft papa heerlijk met de kleine huid op huid gezeten.
Ferline komt ook al snel even spieken bij haar kleine zusje, en wanneer Marylin nagekeken en aangekleed is, is het tijd voor mij om te gaan, zodat ze lekker uit kunnen rusten.
Rond 12 uur rij ik weer enthousiast naar huis. Wat een gaaf beroep heb ik, en wat goed dat ik mee mocht de OK op. Zo ontzetten waardevol! <3

Wil jij ook de geboorte vast laten leggen van je kindje?
Hier kun je meer informatie vinden –> Geboortereportage
Hier vind je mijn tarieven –> Tarieven
En hier kun je contact met mij opnemen –> Contact