Rayke geboortefotografieLifestylefotografie

Lifestyle reportage

 

 

 

 

Lifestyle reportage

 

Een lifestyle / portret / zwangerschapsreportage is een reportage die je breed in kunt vullen bij Rayke Geboortefotografie. Je kunt kiezen voor een volledige reportage zonder poseren, maar ook voor een reportage waarbij we combineren en tussendoor ook plekjes opzoeken waarbij je wel zult poseren.

 

Zo kunnen we een reportage maken tijdens een kort uitje, zoals bijvoorbeeld naar de speeltuin of de kinderboerderij. Jullie gaan dan gewoon genieten van jullie uitstapje, en ik loop mee en maak ondertussen foto’s. Op deze manier krijg je prachtige foto’s, natuurlijke foto’s en heb je niet het gevoel dat je geposeerd op de foto moet gaan staan. Het is dan ook ideaal voor iedereen die wel graag professionele foto’s wil laten maken van het gezin, maar liever niet geposeerd gaat staan. Deze reportage is ook erg leuk voor opa’s en oma’s en hun kleinkinderen!

 

Daarnaast kunnen we de reportage ook anders indelen, waarbij er wel meer geposeerd wordt. We gaan dan een stukje wandelen en kiezen onderweg een aantal plekjes uit waar we geposeerde foto’s kunnen maken. Tijdens het wandelen zelf zal ik ook een aantal foto’s maken, zodat jullie ook niet geposeerde foto’s ertussen hebben zitten.

 

Een lifestyle reportage is geschikt voor iedereen. Echter, voor kindjes tot 1 jaar adviseer ik om te kiezen voor een kraamreportage. Deze is lekker warm binnen, bij jullie thuis, wat voor baby’s gewoon fijner is en daardoor ook makkelijker werkt.

Ik maak alleen reportages van 1 gezin per reportage en dus geen complete families meer.

 

 

Bekijk hier mijn Tarieven of neem Contact met mij op 🙂

 

 

 

 

Bekijk hier mijn Tarieven of neem Contact met mij op 🙂

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]