Lifestylefotografie < Zwangerschap | Gezin | Familie | Kinderen >

Rayke geboortefotografieLifestylefotografie < Zwangerschap | Gezin | Familie | Kinderen >

Een lifestyle / portret / zwangerschapsreportage is een reportage die je breed in kunt vullen, bij Rayke Geboortefotografie. Van een volledige reportage zonder poseren, als een reportage waarbij we alleen maar poseren.

Zo kunnen we een reportage maken tijdens een kort uitje, zoals bijvoorbeeld naar de speeltuin of de kinderboerderij. Jullie gaan dan gewoon genieten van jullie uitstapje, en ik loop mee en maak ondertussen foto’s. Op deze manier krijg je prachtige foto’s, natuurlijke foto’s en heb je niet het gevoel dat je geposeerd op de foto moet gaan staan. Het is dan ook ideaal voor iedereen die wel graag professionele foto’s wil laten maken van het gezin, maar liever niet geposeerd gaat staan. Deze reportage is ook erg leuk voor opa’s en oma’s en hun kleinkinderen!

Daarnaast kunnen we de reportage ook anders indelen, waarbij er wel meer geposeerd wordt. We zullen dan of op een plek afspreken waar we een aantal mooie portretfoto’s kunnen maken, of we gaan een stukje wandelen en kiezen onderweg een aantal plekjes uit waar we geposeerde foto’s kunnen maken. Tijdens het wandelen zelf zal ik ook een aantal foto’s maken, zodat jullie ook niet geposeerde foto’s ertussen hebben zitten.

Tevens kun je er voor kiezen om gewoon op 1 locatie een aantal portretten te laten maken, volledig geposeerd dus. Dit is ideaal voor als je bijvoorbeeld met meerdere samenstellingen bent. Dan kunnen we een aantal verschillende samenstelling, naar wens, vast leggen.

Een lifestyle reportage is geschikt voor iedereen. Echter, voor pasgeboren kindjes adviseer ik om te kiezen voor een kraamreportage. Deze is lekker warm binnen, bij jullie thuis, wat voor baby’s gewoon fijner is en daardoor ook makkelijker werkt.

De reportages worden bij mij altijd geleverd inclusief een mini album van 15x15cm. Let op: op zondag reken ik een toeslag van €25,-

Check hier mijn Tarieven of neem Contact met mij op 🙂