Rayke geboortefotografieLifestylefotografie en mini-reportages

Lifestyle en mini reportages

 

 

 

Lifestyle reportage

 

Op dit moment neem ik geen nieuwe lifestyle en mini reportage aan, wil je toch een mooie reportage, kijk dan of een day in the life wellicht bij jou past!

Een lifestyle / portret / zwangerschapsreportage is een reportage die je breed in kunt vullen bij Rayke Geboortefotografie. Je kunt kiezen voor een volledige reportage zonder poseren, maar ook voor een reportage waarbij we combineren en tussendoor ook plekjes opzoeken waarbij je wel zult poseren.

 

Zo kunnen we een reportage maken tijdens een kort uitje, zoals bijvoorbeeld naar de speeltuin of de kinderboerderij. Jullie gaan dan gewoon genieten van jullie uitstapje, en ik loop mee en maak ondertussen foto’s. Op deze manier krijg je prachtige foto’s, natuurlijke foto’s en heb je niet het gevoel dat je geposeerd op de foto moet gaan staan. Het is dan ook ideaal voor iedereen die wel graag professionele foto’s wil laten maken van het gezin, maar liever niet geposeerd gaat staan. Deze reportage is ook erg leuk voor opa’s en oma’s en hun kleinkinderen!

 

Daarnaast kunnen we de reportage ook anders indelen, waarbij er wel meer geposeerd wordt. We gaan dan een stukje wandelen en kiezen onderweg een aantal plekjes uit waar we geposeerde foto’s kunnen maken. Tijdens het wandelen zelf zal ik ook een aantal foto’s maken, zodat jullie ook niet geposeerde foto’s ertussen hebben zitten.

 

Een lifestyle reportage is geschikt voor iedereen. Echter, voor kindjes tot 1 jaar adviseer ik om te kiezen voor een kraamreportage. Deze is lekker warm binnen, bij jullie thuis, wat voor baby’s gewoon fijner is en daardoor ook makkelijker werkt.

 

Mini-reportage

 

Tevens kun je er voor kiezen om gewoon op 1 locatie en plek een aantal portretten te laten maken, volledig geposeerd dus. Dit kan middels een mini-reportage. Je ontvangt dan 5 foto’s in hoge resolutie in zowel kleur als zwart/wit. De reportage vindt plaats bij jullie thuis, in de tuin of op een locatie naar keuze. Een mini reportage duurt 10 tot 30 minuten, er is geen tijd om een stuk te wandelen of op meerdere plekken te fotograferen, daarvoor moet je uitwijken naar een lifestyle reportage. Ben je met een grote groep en wil je ook verschillende samenstellingen vast laten leggen, dan is dit mogelijk, je zult dan wel op meer foto’s uitkomen, welke je bij kunt bestellen tegen betaling.

 

Bekijk hier mijn Tarieven of neem Contact met mij op 🙂