Lifestyle reportage opa & oma – Winterswijk

Rayke geboortefotografieBlogLifestyle reportage opa & oma – Winterswijk

Lifestyle reportage opa & oma – Winterswijk

Een tijdje geleden mocht ik twee hele toffe reportages maken! Namelijk die van Vigo met zijn opa en oma ( en dat dus twee keer, beide opa’s en oma’s waren een keer ‘aan de beurt’ ).

Tijdens de eerste reportage met Vigo en zijn opa en oma gingen we naar een speeltuintje in de buurt. Een plek waar ze vaker samen komen. Het was voor mij de eerste keer dat ik zo’n reportage maakte, met een opa en oma, dus ik vond het best een beetje spannend. Andersom vonden ze het ook best spannend, maar die spanning verdween al snel toen ik er was.

Het fijne aan zo’n lifestyle reportage is dat niemand hoeft te poseren, perfect voor een ongedwongen sfeer. De interactie tussen opa en oma en hun kleinzoon is zo mooi om te zien en zo fijn om vast te mogen leggen. Het is een ontzettend waardevolle herinnering voor later.

Tijdens de tweede reportage, met de andere opa en oma, maakten we een wandeling naar een weide met kipjes en paardjes. Genieten van de simpele dingen in het leven, dat is wat ik zie en wat ik vast mag leggen op zo’n moment. Ik geniet er van. Ben jij ook gek op je kleinkind(eren) of gaat jouw kind/kinderen ook graag naar opa en oma en wil jij ook graag dat dit professioneel vastgelegd wordt, maar wel in een ongedwongen sfeer? Vraag dan meer informatie aan via het Contact formulier. Ik maak met alle liefde een waardevolle herinnering <3