Kraamreportage | newborn Winterswijk

Rayke geboortefotografieBlogKraamreportage | newborn Winterswijk

Kraamreportage | newborn Winterswijk

Silvan, eigenlijk zou ik zijn geboorte vastleggen, maar door de corona maatregelen mocht ik daar niet bij aanwezig zijn. Vreselijk vond ik dit voor de ouders. Wel heb ik de foto’s kunnen bewerken die zij en de verpleging gemaakt hebben. Zo heb ik toch nog iets kunnen doen, maar het was met pijn in mijn hart. Wat had ik het graag zelf voor ze vastgelegd. Ze hadden bij de boeking van de geboorte ook al meteen een kraamreportage geboekt, deze hebben we ook een tijdje uit moeten stellen, maar halverwege mei was het dan eindelijk zo ver! Wat een heerlijk gezin! En wat is de broer van Silvan al een grote vrolijke vent, zijn geboorte legde ik ook vast destijds en van hem maakte ik ook een kraamreportage. Leuk om ze dan na een aantal jaar weer terug te zien <3

Overigens had de kleine Silvan er na een tijdje wel genoeg van hahaha (zie laatste foto)