Kraamreportage Max | Borculo

Rayke geboortefotografieBlogKraamreportage Max | Borculo

Kraamreportage Max | Borculo

Op 6 september hebben de ouders van Max en ik afgesproken om een kraamreportage te maken. Wel onder voorbehoud, want ik sta op wacht voor meerdere geboortes. Wanneer ik in de nacht van 5 op 6 september opgeroepen word voor een geboorte, moet ik de kraamreportage dan helaas ook daadwerkelijk afzeggen. We plannen een nieuwe datum, en wel op 19 augustus. Voor ik naar Jorieke en Koen ga, ga ik eerst nog langs Jorieke’s zus en zwager, om het geboorte-album van Siem af te leveren. Hij werd op 24 juli geboren.

Wanneer ik binnenkom besluiten we maar meteen te beginnen met fotograferen, omdat Max al eerder dan verwacht onrustig werd en dus voeding heeft gehad. We beginnen boven met verschonen en daarna op het grote bed. Ook het wiegje wat een bijzondere waarde heeft zetten we op de foto, Max past er nog net in!

Nadat we boven klaar zijn met de foto’s gaan we er beneden nog een aantal maken en wanneer Max onrustig wordt, besluiten we de reportage af te sluiten. Ze brengen hem fijn naar bed en ik vertrek weer richting huis. Het was een super leuke en gezellige reportage, bovendien ging ik niet alleen met mooie foto’s terug naar huis, maar ook met een hoofd vol ideeën voor ons eigen huis haha! Want wat was het prachtig daarbinnen!

Lieve familie, heel veel geluk samen! <3