Kraamreportage Lovy | Winterswijk

Rayke geboortefotografieBlogKraamreportage Lovy | Winterswijk

Kraamreportage Lovy | Winterswijk

Rayke geboortefotografie – Kraamreportage Gelderland – Winterswijk

Op een nogal herfstachtige vrijdag ochtend word ik verwacht bij Rick en Froukje en hun dochters Sammie en Lovy. Het is best een beetje donker weer, en ik hoop dan ook dat er genoeg licht in huis is. Het scheelt dat ik gewend ben om in donkere ruimtes te fotograferen, maar ook ik heb uiteraard de voorkeur voor lekkere lichte ruimtes 😉 En ondanks dat het weer niet mee werkt, valt het me niet tegen. Het is prima om een mooie reportage te maken. Ik begin met fotograferen wanneer Lovy haar voeding krijgt. We kletsen ondertussen een beetje, het is hartstikke gezellig en ontspannen. Na de voeding gaat Lovy in bad, we maken van deze kraamreportage een mix van dagelijkse dingen en geposeerd. Het kamertje is heerlijk licht en roze, en kleine grote Sammie helpt goed mee. En ok, wordt daar wel een beetje (erg) nat door. Andere kleren aan dus haha. We maken ook een aantal foto’s op het grote bed, beetje standaard vindt Rick, maar oké, volgens mij zijn ze toch erg mooi geworden 😛 😉 Ik merk dat ik zelf ook steeds losser word in hoe ik de foto’s maak, en omdat ik denk dat het bij dit gezin wel kan, vraag ik of ik op bed mag staan tussen iedereen in 😉 Het levert mooie foto’s op, dus kijk niet raar op als ik het ook aan jou vraag tijdens een kraamreportage 😉
We maken beneden nog een paar foto’s van het gezin samen en van Lovy in de box, en we sluiten af met nog een voeding. (Deze foto’s blijven privé)
Het was een superleuke en gezellige ochtend, heb er echt van genoten. Ondanks dat het weer buiten zo onstuimig was, was het binnen warm en liefdevol. Heel veel geluk samen knapperds, bedankt dat ik bij jullie mocht komen fotograferen <3