Kraamreportage Joris – Winterswijk

Rayke geboortefotografieBlogKraamreportage Joris – Winterswijk

Kraamreportage Joris – Winterswijk

Op de dag dat Joris geboren is, heb ik nog contact met Femke. Ze geeft aan dat ze hoopt dat we snel af kunnen spreken, want ze is wel klaar voor de komst van de kleine. Nou dat verzoek werd ingewilligd dus, want diezelfde avond bevalt ze van Joris. Op 18 mei spreken we af. Voordat we beginnen met foto’s maken drinken we even een kop koffie en thee. Daarna gaan we naar boven waar ik begin met foto’s maken van Joris op het grote bed. Wat een mooi ventje is Joris en wat is grote broer Hugo lief voor hem.

Na de eerste paar foto’s gaan ze Joris lekker samen in bad doen. Wanneer ze daar mee klaar zijn gaan we nog weer even naar de ouderslaapkamer waar ik nog wat gezinsfoto’s maak terwijl ze een boekje lezen. Het is best warm boven, we besluiten om beneden even te gaan voeden en daarna wandelen we nog naar de kinderboerderij in de buurt. Daar is net die ochtend een stiertje geboren, leuk dat we hem al kunnen zien!

Als we terug zijn van de wandeling ga ik weer naar huis. Het was weer een hele fijne reportage. Lieve familie geniet van jullie mooie gezin! <3