Kraamreportage Jaylano | Winterswijk

Rayke geboortefotografieBlogKraamreportage Jaylano | Winterswijk

Kraamreportage Jaylano | Winterswijk

In mei krijg ik een mailtje van Loes, ze vraagt of ik een reportage van hun pasgeboren zoontje wil maken. Het leuke is, mijn moeder is kraamverzorgster bij ze! In eerste instantie laat ze me mij een foto zien van wat ze ongeveer in gedachten heeft, dit is een geposeerde newborn, en deze bied ik (momenteel nog) niet aan. Ik leg uit wat ik wel aanbied, en wat ze daar dan van kan verwachten. Ze raakt enthousiast en wil graag een kraamreportage boeken bij mij. Leuk! Een paar dagen later spreken we af.

We drinken eerst even een kop koffie en dan gaan we naar boven. In het bedje zie ik een prachtig ventje liggen met een enorme bos haar. Wauw! Ik maak een paar foto’s en daarna gaan we naar de babykamer waar Jaylano in bad gedaan wordt. Broer Lorenzo is er ook bij, want een heerlijk ventje is dat zeg! Waneer Jaylano klaar is met badderen krijgt hij op het grote bed nog borstvoeding. Ook dit mag ik vast leggen en het levert prachtige foto’s op (deze blijven privé).

Ik maak nog een paar foto’s van Jaylano alleen op het grote bed, samen met zijn grote broer en het gezinnetje samen. Het was een heerlijk ontspannen reportage, ik heb er echt van genoten.

Lieve familie, heel veel liefde en geluk voor jullie! <3