Kraamreportage Jadé | Groenlo

Rayke geboortefotografieBlogKraamreportage Jadé | Groenlo

Kraamreportage Jadé | Groenlo

Een paar jaar geleden ontmoette ik Jennifer enRoel voor het eerst, ze waren net voor de tweede keer ouders geworden en ik was net begonnen met geposeerde newborn fotografie. Zij waren een van mijn eerste ‘klanten’ hiervoor. Ook een van de laatsten, want na een stuk of 5/6 keer ben ik er mee gestopt, omdat het niet past bij mijn stijl van fotograferen. Maar hier was wel het zaadje gepland voor het mooie contact dat we inmiddels hebben. Wanneer Jennifer zwanger is van hun derde kindje, en ze er met 19 wkn achter komen dat hij niet meer leeft kom ik foto’s maken meteen na de geboorte. Ook daarna houden we contact, er volgt helaas nog een verlies en daarna is Jennifer weer zwanger. Ze boeken mij voor een geboortereportage, maar helaas. Corona. Maatregelen. Geen derde persoon. Ik vind het iedere keer zo mega zuur, al die geboortes die ik moet missen, ik wordt er oprecht verdrietig van. Jennifer en Roel besluiten dat dan te gaan voor een kraamreportage, en zo ga ik niet lang na de geboorte naar ze toe.

Wat een heerlijk meisje hebben ze erbij, Duuk en Meks, de grote broers zijn trots <3 Zo fijn om ze toch nog te zien zo en toch nog iets vast te kunnen leggen!