Kraamreportage Eden | Gendringen

Rayke geboortefotografieBlogKraamreportage Eden | Gendringen

Kraamreportage Eden | Gendringen

Op 19 augustus hebben Britt en ik afgesproken dat ik een kraamreportage kom maken van Eden. Een paar dagen daarvoor krijg ik een mail, Eden zit onder de uitslag en na overleg besluiten we dat we de reportage even uitstellen tot 3 september. Wanneer het zover is rij ik met een heerlijk zonnetje naar Gendringen. Daar aangekomen wordt ik hartelijk ontvangen door Britt en Sander, maar ook door Tarzan, de hond. We drinken eerst even rustig een kopje koffie, want Eden zit nog fijn bij papa in de draagzak. Daarna gaan we naar boven waar Britt eerst begint met voeden. Ik vind het altijd mooi om zo’n moment vast te mogen leggen. Sander gaat er ook bij zitten, wat een paar prachtige familie kiekjes oplevert. Na het voeden maak ik nog wat foto’s van Eden alleen op het bed, en van Eden en zijn ouders samen.

Britt stelt voorzichtig voor om ook Tarzan, de hond, er bij te betrekken, wat ik een uitstekend plan vind. Hij mag voor deze keer even bij op het bed, zo mooi om ze zo samen te zien, hij hoort er ook gewoon echt bij!

Eden raakt vermoeid en we ronden de reportage af. Het was super gezellig, een fijne en ontspannen reportage weer. Ik rij voldaan naar huis 🙂