Kraamreportage Bowie | Lichtenvoorde

Rayke geboortefotografieBlogKraamreportage Bowie | Lichtenvoorde

Kraamreportage Bowie | Lichtenvoorde

Kraamreportage Lichtenvoorde. Begin November krijg ik ’s avonds laat een berichtje van Esther. Ze wil graag een kraamreportage boeken voor haar dochter Bowie. Superleuk, ik ken Esther al, omdat zij verloskundige is hier in Winterswijk. We plannen een datum en al snel kom ik bij ze thuis om foto’s te maken. Esther en Gerard kozen ervoor om een wat meer geposeerde reportage te laten maken, maar wel gewoon bij hen thuis. Zo creëerden we een mooie mix, gezinsfoto’s in huiselijke stijl, een voeding en wat foto’s van Bowie alleen. We begonnen boven op het grote bed. Esther had me een aantal pinterest foto’s toegestuurd. Dat vind ik altijd fijn, ik geef echter wel aan dat we nooit een foto precies na kunnen maken, maar het geeft vaak wel een goed beeld weer van wat ouders verwachten. En tevens: mochten ze heel iets anders verwachten dan dat ik kan bieden, dan kan ik dit ook meteen aangeven. Win-win situatie. Hierna kreeg Bowie de fles, dat was eigenlijk niet de bedoeling voor de reportage, maar met baby’s loopt de planning nou niet altijd zoals je van te voren had gedacht 😉 En omdat ik er toch was, kon ik dan natuurlijk ook prima vastleggen. Vervolgens maakten we wat gezinsfoto’s voor het raam en nog een paar van Bowie alleen.

Helaas was Bowie deze ochtend niet helemaal in haar hum, hierop hebben we besloten dat ik nog een keer terug zou komen om nog even een paar foto’s te kunnen maken van een vrolijke dame, die ze toch doorgaans wel is 😉 En dat werd een prachtige aanvulling op de al mooie reportage. Bowie was goed wakker en lekker vrolijk. Nu kon ik haar prachtige kijkers ook vastleggen, hoe fijn en gaaf is dat?

Wil jij ook een kraamreportage boeken? Kijk dan hier voor meer informatie en de mogelijkheden, of neem Contact op via het contactformulier.