Kraamreportage

Een kraamreportage is een reportage van jullie kersverse gezinnetje, te boeken tot 3 maand na de geboorte. Echter adviseer ik het te plannen in de eerste 9 weken na de geboorte. Die eerste weken gaan zo snel voorbij en het kleine is er zo snel af, hoe mooi is het om juist deze momenten professioneel vast te laten leggen? Een waardevolle herinnering, voor altijd, gebundeld in een mooi compact 15x15cm mini-album. (upgrade van pakket altijd mogelijk, zie Tarieven) Tijdens een kraamreportage leg ik jullie gezinnetje vast. Je hebt de keuze uit twee mogelijkheden, of een combinatie hiervan.

-De eerste mogelijkheid is dat ik een reportage maak terwijl jullie met de dagelijkse dingen bezig zijn. Zo hoeven jullie niet te poseren en wordt jullie kindje minimaal belast. Ik kom dan graag tijdens een verzorgingsmoment, bijvoorbeeld als jullie kleine in bad gaat en/of een voeding krijgt. Ook zal ik nog een aantal foto’s van de kleine alleen maken in zijn bedje,de box of op het grote bed van papa en mama en natuurlijk een leuke gezinsfoto als jullie dit willen. Er wordt zo min mogelijk geposeerd, maar jullie mogen wel lekker close doen met de kleine (en elkaar 😉 ) om een extra liefdevol effect te krijgen.

-De tweede mogelijkheid is dat we kiezen voor een meer geposeerde reportage bij jullie thuis. We maken dan gezinsfoto’s op de bank of bij het raam. Verder maak ik foto’s van alleen de kleine op een kleed, deze moeten jullie dan zelf wel in huis hebben. Een mooi en groot effen kleed is dan het meest geschikt hiervoor. Doordat we de kleine op het kleed leggen kan ik beter van bovenaf foto’s maken, dit is een mooi positie.

Let wel, een kraamreportage is geen geposeerde newborn reportage. De foto’s zullen altijd een huiselijke sfeer hebben en we moeten het doen met het licht dat er is. Verwacht dan ook geen studio-foto’s. Voor geposeerde newborn fotografie verwijs ik je graag naar een collega fotograaf, omdat ik dit zelf niet meer aanbied.

Wanneer je graag een combinatie wilt van bovenstaande opties, dan kan dat natuurlijk ook. Geef tijdens de boeking aan wat je graag wilt, poseren, niet poseren of een combinatie.

De Tarieven kun je hier vinden. Neem gerust Contact met mij op.