Nieuw Gezin

 Nieuw gezin:


Een nieuw gezin is een reportage van jouw gezin, te boeken vanaf 1 week na de geboorte tot 6 maanden na de geboorte. Die eerste periode gaat zo snel voorbij en het kleine is er zo snel af, hoe mooi is het om deze momenten professioneel vast te laten leggen? Tijdens deze reportage leg ik jouw gezin in je eigen thuis omgeving vast. We kunnen er voor kiezen dat ik vooral de verzorgingsmomenten vast leg, zoals badderen en voeden, maar uiteraard is dit niet verplicht. We kunnen ook kiezen voor gezinsfoto’s op de bank, boven op het grote bed, buiten tijdens een wandeling en van de kleine alleen op een mooi kleed of op het grote bed bijvoorbeeld. Of een combinatie van beiden. Het belangrijkste is dat je je goed en vertrouwd voelt en dat je geniet van je gezin. Want dat vast leggen is geeft de mooiste beelden. Mijn advies: lekker veel knuffelen, lachen en bij iets oudere kindjes spelen. Ik zal maar beperkt aanwijzingen geven. Foto’s zullen altijd een huiselijke sfeer weergeven, iets wat ik erg mooi vind, omdat dit over het algemeen ook het beste weergeeft hoe jij en je gezin zijn samen. En dat is toch wat je je later wilt herinneren?

 Hoe werk het:

 Tijdens de zwangerschap of na de geboorte neem je contact met mij op. Wanneer je dit tijdens de zwangerschap doet, dan reserveer ik rond jouw uitgerekende datum een plekje. Na de geboorte laat je mij weten dat de kleine geboren is en dan plannen we de reportage in. Het is ook prima wanneer je pas voor het eerst contact met mij op neemt als de kleine al geboren is. Dit kan snel na de geboorte, maar als je pas later een reportage wilt kan dit ook later. De exacte tijd bepalen we vaak een dag voordat ik kom, omdat het verder van te voren vaak wat lastig is om in te schatten hoe de dag zal verlopen w.b.t de voedingen bijvoorbeeld. Zodra ik bij je ben maken we kennis met elkaar en kan ik in principe meteen beginnen met fotograferen. De reportage duurt een tot anderhalf uur. Het is fijn wanneer je zelf al een beetje in gedachten hebt wat je vast gelegd wilt hebben, ik zal met je meebewegen en waar gewenst mee denken.

 Na afloop:

 Na afloop stel ik de foto’s thuis meteen veilig. Binnen 24 uur krijg je een preview. Ik ga daarna aan de slag met een definitieve selectie maken en met het bewerken van de foto’s. De gehele reportage ontvang je maximaal 3 weken nadat ik bij je ben geweest. Ik bewerk de foto’s in een mix van zwart/wit en kleur. Heb je een voorkeur voor een van de twee, geef dit gerust aan, dan kan ik er rekening mee houden. Voor het album kies je zelf de foto’s uit, deze nummers geef je aan mij door, waarna ik het album op zal maken en kan bestellen. Je kunt het album eerst nakijken eventuele aanpassingen doorgeven, daarnaast heb je ruime keus qua cover. Uiteraard kun je ook kiezen voor een groter album.

 Gebruik foto’s:

 Natuurlijk vind ik het tof als ik foto’s mag delen voor portfolio doeleinden. Echter zal ik de keuze of dit wel of niet mag altijd bij jouw neerleggen en wanneer je er voor kiest dat ik niets mag delen, dan is dit uiteraard ook helemaal prima.

 De Tarieven kun je hier vinden. Neem gerust Contact met mij op.

Nieuw gezin

Wil jij graag een mooie reportage met je newborn en de rest van het gezin? Dan is deze reportage erg fijn om te boeken. De reportage vindt namelijk plaats bij jou thuis, we maken foto's van bv knuffelmomenten, voeden, badje, wandelen,  en van de kleine alleen.
 
Investering: €395,-

Inclusief:

Een tot twee uur fotografie


Minimaal 40 bewerkte foto’s, digitaal in hoge resolutie


Mini-album 15x15cm 12 pagina’s


Preview binnen 24 uur

 

Bijkomende kosten:

Reiskosten a €0.35 p/km
Album-verzendkosten a €10

Optioneel:

Album-upgrade v.a. €250,- voor een 20×20 album met 30 pagina’s en naam/geboortedatum via embossing

Ik wil boeken