Kraamreportage

Een kraamreportage is een reportage van jullie kersverse gezinnetje, te boeken tot 3 maand na de geboorte. Die eerste weken gaan zo snel voorbij en het kleine is er zo snel af, hoe mooi is het om juist deze momenten professioneel vast te laten leggen? Een waardevolle herinnering, voor altijd, gebundeld in een mooi compact 15x15cm album.

Tijdens een kraamreportage leg ik jullie gezinnetje vast terwijl jullie met de dagelijkse dingen bezig zijn.

Ik kom bij een kraamreportage graag tijdens een verzorgingsmoment, bijvoorbeeld als jullie kleine in bad gaat en/of een voeding krijgt. Ook zal ik nog een aantal foto’s van de kleine alleen maken in zijn bedje,de box of op het grote bed van papa en mama en natuurlijk een leuke gezinsfoto als jullie dit willen.

Er wordt zo min mogelijk geposeerd, maar jullie mogen wel lekker close doen met de kleine (en elkaar 😉 ) om een extra liefdevol effect te krijgen.

Wil jij graag een kraamreportage na de geboorte, boek deze dan op tijd, dit kan al tijdens de zwangerschap. De precieze datum plannen we uiteraard na de geboorte, maar dan kan ik er in mijn planning alvast rekening mee houden.

De Tarieven kun je hier vinden. Neem gerust Contact met mij op.