Rayke geboortefotografieJij en je kleine

Jij en je kleine

 Deze reportage is helemaal alleen voor jou en je kleine.

Zwangerschap:

Even tijd voor jezelf en de focus op jou en jouw prachtige zwangere buik. De reportage vindt plaats bij jou thuis. Om jouw zwangere buik mooi in beeld te krijgen raad ik je aan om een mooie en vooral fijn zittend lingerie setje aan te trekken. Aangevuld met bijvoorbeeld een spijkerbroek of een mooi lang vest. We maken foto’s op het bed, bij het raam, op de babykamer en als je zelf een andere mooie plek in huis weet ook daar. Het wordt een prachtige herinnering van deze bijzondere tijd. En omdat de focus alleen op jou en de zwangerschap ligt hoef je geen moeite te doen om je eventuele geliefde over te halen om op de foto te gaan. Bij deze reportage draait het alleen om jou <3 Eventueel kan deze reportage ook op locatie (buiten) plaatsvinden!

(Borst)voeding: 

Ook deze reportage is puur voor jou en je kleine (of kleintjes) bedoeld. Ik leg dat intieme moment tussen jullie vast. Dit kan bij jou thuis, maar ook op locatie. Het gaat om één voedingsmoment. Tussendoor van houding of plek verplaatsen is wel fijn voor de afwisseling en variatie in de foto’s. Voor je het weet zijn deze momenten verleden tijd, dus laat het vastleggen!

Korting: 

Wanneer jij zowel je zwangerschap als een voedingsmoment vast wil laten leggen, ontvang je €50,- korting. Je ontvangt en betaald de factuur voor beide reportages in één keer voordat de eerste reportage plaatsvindt.

Liever met het hele gezin of geliefde op de foto? Boek dan een ‘moment uit jouw leven’ of ‘nieuw gezin’ reportage.

 

Jij en je kleine

Een reportage speciaal en alleen voor jou en het kleine nieuwe wonder. Ideaal als je mooie zwangerschapsfoto's of (borst)voedingsfoto's wilt. Bij deze reportage ligt mijn focus op jou en jouw zwangerschap of kleine. Ik maak foto's bij jou thuis of op locatie. Voor een zwangerschapsreportage kom ik het liefst bij jou thuis en leg ik jou vast in je eigen lingerie in combinatie met bv een mooi lang vest. We maken gebruik van jouw slaapkamer en de babykamer en als je zelf nog andere mooie plekken hebt in huis is dat natuurlijk ook helemaal prima.

Voor de (borst)voedingsreportage kom ik of bij jou thuis of we plannen 'm op een mooie locatie. Ik maak foto's van één voedingsmoment; tussendoor van positie/plek wisselen is wel fijn voor de afwisseling/variatie.

Investering: €225,- (boek je zowel zwangerschap als (borst)voedingsreportage dan betaal je €500,-. alleen bij boeking tijdens de zwangerschap)

Duur reportage: ongeveer 1 uur


Mini-album 15x15cm – 6 spreads


Alle door mij geselecteerde en bewerkte foto’s in een mix van kleur en zwart/wit.


Reiskosten tot 10km van mijn woonplaats

Bijkomende kosten:


Reiskosten vanaf 10 km a €0,35
Albumverzendkosten a €10,-


Optioneel:


Groter album v.a. €250 –> 20x20cm met 15 spreads en embossing van naam

Ik wil boeken