It’s a boy! | Geboortefotograaf Apeldoorn

Rayke geboortefotografiegeboorteverhalenIt’s a boy! | Geboortefotograaf Apeldoorn

It’s a boy! | Geboortefotograaf Apeldoorn

Geboortefotograaf Apeldoorn.

Het is 11 februari wanneer ik in de ochtend een lekker taartje eet op de verjaardag van mijn zus. Ik weet dan al dat er een baby onderweg is. Diezelfde middag nog wordt deze prachtige baby geboren, een jongen! <3 Mijn heftigste bevalling ooit en tegelijkertijd waarschijnlijk de meest waardevolle. Met dank aan het ziekenhuispersoneel van het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn voor het toelaten van mij als geboortefotograaf, ondanks de situatie. Zij wisten de onschatbare waarde van de foto’s in te schatten, en daar ben ik ze ontzettend dankbaar voor.

Het is de wens van de ouders om het hele verhaal en de foto’s privé te houden.