Geboortereportage Jailey | Winterswijk

Rayke geboortefotografiegeboorteverhalenGeboortereportage Jailey | Winterswijk

Geboortereportage Jailey | Winterswijk

Wanneer Fenja net zwanger is, ontvang ik een WhatsApp van haar, of ik de geboorte van hun tweede kindje vast wil leggen in mei. De geboorte van hun eerste kindje Vienna heb ik, dan 2,5 jaar geleden, ook vast mogen leggen. Super leuk dat ze een tweede verwachten en mij er wederom bij willen hebben! Ik kijk er meteen al naar uit! <3

In de winter, wanneer het sneeuwt, kom ik nog even bij ze langs om e.e.a te bespreken en daarna is het afwachten tot de dag daar is! De vorige keer werd de kleine pas met 42 weken en 3 dagen geboren, dat willen ze dit keer (begrijpelijk!) absoluut niet. En zo komt het dat Fenja, nadat ze ook al een paar keer de kleine minder goed voelt, met 39 wkn wordt ingeleid. 10 mei wordt er begin van de avond een ballon geplaatst, deze valt er de andere ochtend uit, yes! We houden via de app contact hoe het verloopt. Om 12.30 uur krijg ik een app dat ze 5 cm heeft en het goed gaat, een uur later, om 13.32 uur krijg ik een app dat ik die kant op mag komen. Ik ben op dat moment op het voetbalveld, een wedstrijd van onze oudste aan het kijken. Met een sprintje ren ik naar de auto en haast me naar het ziekenhuis, daar lees ik dat ze 7cm ontsluiting heeft (het is dan 13.40 uur) Ik besluit nog even snel naar de wc te gaan. Als ik toen had geweten hoe snel het ging, had ik dat niet meer gedaan 😉 Eenmaal op de kamer zie ik Fenja op de baarkruk zitten en hoor ik de verloskundige zeggen dat ze gerust wat mee mag persen. Wow! Ik ben nog maar net op tijd dus! Ik begin meteen foto’s te maken en al om 14.01 uur wordt hun tweede dochter, Jailey, geboren . Het is zoo mooi en zoo gaaf! Ik schiet en weet dat dit prachtige foto’s worden (welke overigens privé blijven)

Een maal geboren gaat Fenja rustig naar het bed toe . Alles gaat super goed met beide. De familie wordt gebeld en de kleine wordt nagekeken. Wat een heerlijke momenten zijn dit! Grote zus Vienna, de opa’s en oma’s en oom en tantes komen niet veel later op bezoek en wanneer zij naar huis gaan is het voor mij ook tijd om te gaan. Ze mogen dezelfde dag nog naar huis, hoe fijn?! Ik mag een groot deel van de foto’s delen, waarvoor dank! <3 <3