Geboortefotografie Zwolle

Geboortefotografie Zwolle

Deze lieve ouders ontmoette ik voor de kennismaking in Enschede. Na een fijn gesprek besloten ze er voor te gaan en mocht ik de geboorte van hun dochter vast gaan leggen. De bevalling zou thuis plaats vinden was het plan, maar naarmate de uitgerekende datum al achter hun lag leek de kans steeds kleiner te worden. uiteindelijk is er na 42wkn en een paar dagen besloten om in te gaan leiden in het ziekenhuis. Toen de weeën mooi op gang kwamen en er 3 a 4 cm ontsluiting was ben ik gaan rijden. Ik ging er vanuit wel mooi ruim op tijd te zijn, want eerste kindje, inleiding… Eenmaal in Zwolle moest ik nog zo’n 10 min langs alle stoplichten toen ik een belletje kreeg… Het was ineens heel erg snel gegaan en de vraag was of ik er al bijna was. Shit, toch nog stress zo die laatste paar minuten in de auto. Rennend over de gangen kwam ik de gelukkig op tijd de verloskamer nog binnen. Daar mocht ik getuige zijn van een prachtige geboorte. Het was zo mooi! Uiteraard bleef ik daarna nog zo’n twee uur om alle eerste momentjes vast te leggen. Ik mag een aantal foto’s uit deze reeks met je delen, dus geniet vooral mee!