Geboortefotografie | Shirley | Winterswijk

Rayke geboortefotografiegeboorteverhalenGeboortefotografie | Shirley | Winterswijk

Geboortefotografie | Shirley | Winterswijk

Het is 11 maart wanneer de vliezen bij Nicol breken. Yes, de kleine is in aantocht! Toch blijven de weeën nog uit en besluiten ze de 12e dat ze aan het infuus gaat met wee-opwekkers. Dit heeft effect. Ik heb die ochtend een Earlybirds reportage in hetzelfde ziekenhuis en in goed overleg ga ik daar heen. Wanneer ik daar klaar ben kan ik meteen een paar deuren verder naar binnen gaan voor de bevalling. Goede timing wel. Nicol heeft het zwaar, maar ze doet het echt onwijs goed, wauw! Ze blijft met hulp van de verpleegkundige goed gecontroleerd haar ween opvangen en drie uurtjes na mijn binnenkomst word Shirley geboren. Wat een prachtig meisje! Ik blijf nog om de eerste momenten vast te leggen. Op precies deze dag werden de maatregelen ook strenger, en wanneer ze een dag later geboren was, had ik de bevalling wellicht wel moeten missen. Heel bij dat dit niet gebeurt is! Het was een prachtige daglicht bevalling, heerlijk!