Fresh48

Fresh48

Fresh48

Je bent zwanger en je wilt heel graag foto’s vlak na de geboorte van je kindje, binnen een week, maar liever niet tijdens de bevalling zelf. Dan is dit een perfecte reportage voor jou! Bij een Fresh48 reportage zorg ik ervoor dat ik vanaf 38 wkn zwangerschap altijd binnen 48 uur bij je kan zijn om foto’s te maken van je pasgeboren kindje en jou/jullie. Nog helemaal Newborn, wat er vaak al zo snel vanaf gaat. Tijdens deze reportage zullen we in de meeste gevallen vooral op de ouderslaapkamer foto’s maken. Lekker cosy knuffelen in bed, voeden, misschien zelfs badderen als dat kan. En wanneer je wilt kan ik komen op het moment dat eventuele broertje(s) en/of zusje(s) voor het eerst komen kijken. Of andere visite. Wat jullie willen. Het is niet geposeerd, het gaat er bij deze reportage echt om dat ik de eerste fijne momenten vastleg, die je vaak nog best in roes beleefd. Zo ontzettend waardevol!

Wat is het verschil met een kraam/newborn lifestyle reportage?

Een kraam/newborn lifestyle reportage vind plaats minimaal 1 week na de geboorte, maar meestal nog wel langer daarna, soms zelfs 3 maand. Deze is vaak meer geposeerd en je baby is natuurlijk al weer net iets ouder. Het hele pasgeborene is er dan over het algemeen al wel af. Voor een kraamreportage sta ik ook niet vanaf 38 week paraat, omdat ik er niet binnen 48 uur er hoef te zijn. En een kraamreportage kun je ook na de geboorte nog boeken. Je kunt deze twee dus gerust allebei boeken, omdat het echt twee verschillende reportages zijn.

Hoe ga ik te werk?

Je boekt deze reportage tijdens de zwangerschap. Vanaf 38 wkn zullen we iets vaker contact hebben, je brengt me op de hoogte als de bevalling begonnen is. Zo weet ik dat ik binnen niet al te lange tijd naar jullie toe mag. Zodra de kleine geboren is en jullie er klaar voor zijn mag je mij wederom appen en zullen we afspreken wanneer ik ga komen. Stel dat je een eerste ontmoeting vastgelegd wilt hebben, probeer mij dan zo goed en snel mogelijk op de hoogte te stellen, zodat ik ook op tijd kan komen hiervoor. Wanneer ik op dat moment naar een geboorte ben, zal ik op een ander moment komen, maar alsnog binnen die 48 uur. Zodra ik er ben zal ik ook bijna meteen beginnen met fotograferen. Ik heb in principe gewoon de tijd voor jullie, we zien wel hoe het loopt, je hoeft geen tijdsdruk te voelen. Wil je ook graag een foto voor op het geboortekaartje? Dan kan dit ook, ik zal er voor zorgen dat deze dan dezelfde dag nog aangeleverd wordt. Ik vind het fijn om vooraf te weten wat je ongeveer zou willen, ik leg zelf baby’s niet in posities en heb geen spulletjes bij me hiervoor.

Na afloop

Na de reportage zal ik de foto’s veilig stellen, uitzoeken en bewerken. Binnen 24 uur krijg je een preview via WhatsApp. Eventuele foto voor geboortekaartje krijg je z.s.m. via de mail. De rest van de foto’s ontvang je binnen 3 weken na de reportage via de mail, mits de factuur voldaan is. De factuur ontvang je na de reportage. Je kiest zelf uit welke foto’s je in het mini-album wilt, of in het grotere album, wanneer je voor een upgrade kiest.

Gebruik foto’s social media en/of website

Natuurlijk vind ik het altijd super tof wanneer ik foto’s mag gebruiken voor mijn socials en website. Dit is echter absoluut niet verplicht! Het belangrijkste aan het delen van de foto’s is, vind ik, dat jij je er echt helemaal oke bij voelt.

Benieuwd geworden naar de tarieven? klik dan hier. Of neem contact op via het Contact formulier of per mail info@rayke.nl