Moment uit jouw leven

Day in the life:

Een day in the life reportage is een reportage waarbij ik een dag(deel) uit jullie leven vast leg. Deze reportage kan altijd geboekt worden, of je kindje nu 1 week oud is of 5 jaar of 15 jaar. Het is een volledig niet geposeerde fotoreportage waarbij ik echt alleen vast leg wat er gebeurt, zonder te sturen. Juist om jullie zo op beeld te krijgen zoals jullie ook echt zijn. Datgene vast te leggen wat jullie vaak doen, of wat voor jullie juist speciaal is om te doen. Denk hierbij aan koekjes bakken, wandelen, spelletjes spelen, lunchen, naar bed brengen, de kerstboom versieren met kerst, buiten op de trampoline, wandelen enzovoorts. Het fijne aan deze reportage is dat je helemaal niet hoeft te poseren. Je doet gewoon echt helemaal je eigen ding en ik leg alles vast. Zo tof voor later om te hebben!

Hoe werkt het:
Je boekt de reportage op ieder gewenst moment en dan plannen we een dag/moment in. Standaart duurt de reportage max 2 uur, wanneer je langer wilt betaal je een bepaald bedrag per heel uur extra.. Zodra ik er ben kunnen we eerst even rustig kennis maken, dit gaat niet van de tijd af. Het is fijn als jullie van te voren weten wat je wilt doen, ik stuur jullie niet, dus leg gewoon dat vast wat er gebeurt. Het levert zulke gave platen op. Bij een day in the life reportage kunnen we ook zowel thuis en buitenhuis fotograferen. Dus als jullie koekjes willen bakken en naar de speeltuin willen, het kan allemaal!

Na afloop:
Na afloop stel ik de foto’s veilig en zal ik een selectie maken en beginnen met bewerken. De preview ontvang je binnen 24 uur via WhatsApp. Ook bij deze reportage werk ik niet met bij bestellen van foto’s. Heb ik 100 bruikbare foto’s, krijg je er 100 ipv 40. Maar sowieso ontvang je altijd minimaal het aantal dat bij het gekozen het pakket zit. De foto’s ontvang je binnen 3 weken na de reportage, mits de factuur is voldaan. De factuur ontvang je voor de reportage.

Gebruik foto’s:
Natuurlijk vind ik het heel tof als ik foto’s mag delen, maar dit is niet verplicht! Ik deel alleen foto’s met toestemming en die hoef je alleen te geven als je er echt helemaal oke mee bent natuurlijk!

De investering vind je hieronder. Wil je boeken? neem dan contact op via de mail, info@rayke.nl, WhatsApp 0639282632 of het contactformulier, deze vind je hier.

Moment uit jouw leven

Jij wilt wel graag mooi foto's van je gezin, maar poseren is niet echt jullie ding. Dan boek je een day in the life reportage. Ik loop twee of meer uren met jullie mee en leg jullie vast zoals jullie zijn. Je hoeft niets te plannen, maar dit mag natuurlijk wel. Denk aan wandelen, naar de speeltuin gaan, koekjes bakken, picknicken, noem maar op! Ook perfect voor opa's en oma's met kleinkinderen. Er wordt niet geposeerd bij deze reportage. Wil je wel geposeerde foto's dan verwijs ik je graag naar een collega fotograaf.
 
Investering: €395,-

Inclusief:

Twee uur fotografie


Minimaal 40 bewerkte foto’s, digitaal in hoge resolutie


Mini-album 15x15cm 12 pagina’s


Preview binnen 24 uur


Reiskosten tot 10 km van Winterswijk

Bijkomende kosten:

Reiskosten v.a 10km van Winterswijk a 35ct/km
Album-verzendkosten a €10

Optioneel:

Extra uren. Per uur: €150,-
Groter album v.a. €250,- voor een 20x20cm album met 30 pagina’s

Ik wil boeken