Bruidsreportage

Bruidsfotografie door Rayke 🙂

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Wat ontzettend leuk, niet alleen de dag zelf, maar ook de aanloop er naartoe is een bijzondere periode.

Op deze dag willen jullie natuurlijk zorgeloos genieten, genieten van elkaar en van alle dierbaren om jullie heen. Het is vaak een dag die voorbij is voordat je er erg in hebt. En ook al probeer je met iedereen te kletsen en alles mee te krijgen, er zijn altijd dingen die langs je heen zullen gaan. Door jullie dag vast te laten leggen op beeld, weet je zeker dat je ‘m nog vele malen kunt herbeleven. En dat doe ik heel graag voor jullie!

 

In documentaire stijl leg ik alle momenten vast, van het aantrekken van de trouwkleding tot het avondfeest, en desgewenst kan ik ook tijdens het avondfeest aanwezig zijn. Ik zal proberen zoveel mogelijk pure momenten te pakken en jullie niet te sturen. Alleen tijdens het uur/anderhalf uur foto’s maken van jullie alleen op een door jullie gekozen locatie zal ik wel wat sturen. Omdat mijn stijl het meest dichtbij pure beelden komt en zo min mogelijk bij poseren, probeer ik dit ook door te trekken tijdens het fotograferen op locatie. Ik hoef geen gemaakte lachjes in de camera, maar ik wil verliefde mensen voor mijn lens. Om dit ook zo op de foto te krijgen zal ik jullie wel aansturen in hoe en waar te gaan staan, maar wil ik dat jullie daarna met elkaar bezig zijn. Tijdens het foto’s maken zal ik proberen om de interactie tussen jullie twee zo puur mogelijk te laten zijn, dit doe ik door vragen te stellen over bijvoorbeeld de toekomst, jullie eerste ontmoeting en meer persoonlijke vragen. Wanneer ik wil dat jullie de camera inkijken, dan zeg ik het wel 😉 De rest van de dag fotografeer ik alles wat ik zie en alles gewoon zoals het is. Uiteraard kunnen we ook een moment inplannen om groepsfoto’s te maken.

 

Door deze manier van fotograferen (documentair) zullen jullie nauwelijks merken dat ik aanwezig ben.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we hoe de dag eruit komt te zien, zo kunnen we goed bepalen wanneer we bijvoorbeeld het uur/anderhalf uur fotograferen op locatie inplannen. We bespreken de bijzonderheden waar ik eventueel rekening mee moet houden en jullie wensen komen natuurlijk aan bod.

Wanneer jullie besluiten om mij te boeken zal ik een offerte maken welke jullie ondertekend terug mogen sturen. Er zal dan ook een factuur verzonden worden waarin ik een voorschot van 250 euro vraag. Als deze voldaan is, staat de boeking vast en is jullie datum gereserveerd. De factuur met het restbedrag volgt twee weken voor de bruiloft. Deze dient voor de bruiloft te zijn voldaan.

Investering:

150 euro per uur, dit is inclusief mijn aanwezigheid, de foto’s geselecteerd en bewerkt in hoge resolutie digitaal, mini album van 15x15cm met 10 pagina’s, Btw.

-Upgrade album mogelijk vanaf 450 euro (30x30cm, 30 pagina’s) Dit is een prachtig professioneel album met een luxe uitstraling.

De eerste 5 boekingen betalen 95 euro per uur i.p.v. 150 euro per uur, dit is wel met de voorwaarde dat alle foto’s gebruikt mogen worden voor portfolio doeleinden. Zolang ik dit er nog bij heb staan, is er nog een plek vrij voor deze portfolio boeking.

Willen jullie boeken of liever eerst een kennismaking plannen? Neem dan Contact met mij op 🙂